Miksi valita Ferratum lainantarjoajaksi?

ferratumreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ferratumbank.fi
Puhelinnumero:
0800 166 208

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
ferratum
ferratum
Korko
21.94%
Ikäraja
21 vuotta
Laina-aika
3 - 54 kk
Summat
1 - 2000 €

Sisällysluettelo

Ferratumin tarjoamat lainat

Ferratumin tarjoamat lainatuotteet Jousto-luotto sekä Prime-laina mahdollistavat sen, että jokainen lainanhakija löytää itselleen sopivan lainan. Jousto-luotto mahdollistaa lainan nostamisen joustavasti oman tarpeen mukaan. Siinä maksat ainoastaan nostetusta lainasta. Luottotilin voit siis avata myös pelkästään arjen hätärahastoksi, jos ylimääräiselle rahalle tulee äkillinen tarve. Ferratum tarjoaa uusille Joustava-luoton asiakkailleen ensimmäiset 30 päivää korottomasti sekä ensimmäisen noston ilman nostokuluja. Tarjous onkin hyvä keino tutustua Ferratumin tarjontaan ja palveluihin.

Toinen Ferratumin päätuotteista on Prime-laina. Se on määräaikainen kertalaina, joka siirretään kerralla lainanhakijan tilille, ja sitä lyhennetään takaisin kuukausittain takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Prime-lainaa on mahdollista saada 3 000 – 20 000 euroa. Laina-aika on maksimissaan 10 vuotta. Pitkä laina-aika mahdollistaa matalat kuukausikorot, jolloin rahaa jää myös muuhun elämään. Kääntöpuolena se kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia. Joustava-luottoon verrattuna Prime-lainalla on matalammat korot sekä vähemmän palvelumaksuja. Se ei kuitenkaan jousta samalla tavalla kuin Joustava-luotto.

Hakijan vaatimukset ja hakemuksen täyttäminen

Yksi Ferratumin etuja on lainan hakemisen helppous. Verkkohakemuksen täyttäminen vie alle 10 minuuttia, ja se käsitellään mahdollisimman nopeasti. Hakemuksessa kysytään muun muassa henkilötietoja sekä tietoa mahdollisista veloista sekä palkasta. Usein lainapäätökseen saa alle tunnin sisällä. Suuremmissa lainoissa voidaan pyytää erilaisia liitteitä muun muassa palkkaan tai taloudelliseen tilanteeseen liittyen. Samalla käsittelyaika hieman pitenee. Hakemus on mahdollista täyttää ympäri vuorokauden. Ensimmäinen laina voidaan tosin maksaa ainoastaan kello 07–23 välisenä aikana.

Joustava-luottoa voi hakea jokainen yli 21-vuotias luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Prime-lainan ikäraja on 25 vuotta. Kaikilta hakijoilta edellytetään sähköpostiosoitetta sekä matkapuhelinnumeroa. Hakemiseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen hakemuksen allekirjoittamista varten. Hakijalla tulee lisäksi olla myös oma henkilökohtainen pankkitili, eikä samalle tilille voida maksaa kahta päällekkäistä lainaa. Ennen lainan hakemista on hyvä perehtyä lainaehtoihin sekä omiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Hakijan luottotiedot tarkistetaan hakemuksen yhteydessä.

Lainan siirtäminen tilille ja muuta hyödyllistä tietoa

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen Ferratum siirtää lainan hakijan tilille mahdollisimman nopeasti. Parhaimmillaan laina on käytettävissä jopa muutamassa minuutissa. Rahan siirtämiseen vaikuttavat muun muassa pankkiyhteydet sekä kellonaika. Ensimmäinen laina voidaan siirtää ainoastaan kello 7–23 välisenä aikana. Ensimmäisen noston jälkeen Joustava-luoton asiakkaat voivat nostaa rahaa tililleen ympäri vuorokauden. Prime-laina siirrettään aina kerralla hakijan tilille samalla nopeudella kuin Joustava-luotto. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ennalta sovitun suunnitelman mukaisesti.

Ferratum tarjoaa verkkosivuillaan asiakkailleen paljon hyödyllistä tietoa eri lainoista sekä lainanhakemisesta ylipäätään. Heidän blogissaan on lisäksi myös tietoa muun muassa säästämisestä, fiksusta ostamisesta sekä muita ajankohtaisia vinkkejä ja neuvoja. Hankalissa tilanteissa Ferratumin asiakaspalvelu auttaa ympäri vuorokauden, ja sen lisäksi tietoa lainoista voi etsiä kattavasta FAQ-osiosta. Takaisinmaksuun on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta tai laskun eräpäivän muutosta. Lisäksi Ferratumin sivuilla oleva lainalaskuri on apuna sopivan lainasumma ja takaisinmaksuajan löytämisessä.

Miksi hakea lainaa Ferratumilta?

Ferratumin lainatarjonta on kattava ja monipuolinen. Suomalaisena yrityksenä lainanhakija voi olla varma laadusta ja turvallisuudesta. Lainan kokonaishinta ja todellinen vuosikorko esitellään kunkin lainan kohdalla selkeästi, joten ikäviä yllätyksiä ei ole tule myöhemmin. Jokaisen lainanhakijan vastuulla on kuitenkin perehtyä lainaehtoihin huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä. Ferratumin asiakaspalvelu on apuna vaikeissa tilanteissa, joten asiakas ei missään kohtaa ole yksin ongelmansa kanssa. Joustava-luoton avaustarjous on hyvä tapa päästä mukaan Ferratumin palveluihin.