Ege.fi – nopea 100–2800 euron pikavippi

egereview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ege.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
ege
ege
Korko
20%
Ikäraja
20 vuotta
Laina-aika
1 - 12 kk
Summat
300 - 2000 €

Sisällysluettelo

Ege.fi:n tarjoamat lainat

Välillä elämässä tulee tilanteita, joihin uppoaa enemmän rahaa kuin säästössä tai käytettävissä ylipäätään on. Tällainen tilanne voi olla yksinkertaisesti esimerkiksi yllättävä autoremontti tai lemmikin sairaalakäynti. Säästöjen puutteessa yksi tapa rahoittaa erilaiset hankinnat tai muut yllättävät menot on ottaa pikalaina, joka tunnetaan myös nimellä pikavippi. Ege.fi tarjoaa pikavippejä 100 - 2800 euron luottorajalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hakemuksen yhteydessä sinulle avataan erillinen luottotili.

Luottotilille asetetaan tietoihisi ja tuloihisi perustuva luottoraja, johon asti voit nostaa lainaa. Esimerkiksi jos sinulle myönnetään pikavippi 2000 euron luottorajalla, voit tänään nostaa 500 euroa ja myöhemmin viikolla toiset 500 lisää. Nyt olet nostanut käyttöösi yhteensä 1000 euroa, jota lyhennät kuukausittain. Mikäli sinulle myöhemmin tulee tarve uudelle lainalle, on sinulle vielä tuhat euroa luottoa jäljellä. Sitä mukaa kun lyhennät lainaasi, avautuu sinulle lisää luottoa käyttöösi.

Helppo hakemus ja nopeat rahasiirrot

Lainaa haetaan Ege.fi:n sivuilla olevalla verkkohakemuksella. Ennen hakemuksen täyttämistä voit tutkia sivulla olevalla lainalaskurilla sinulle sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Näet laskurista millainen kuukausierä valitsemillasi arvoilla tulee, ja millainen korko lainassa on. Samalla voit tutkia alustavaa takaisinmaksutaulukkoa, josta näet heti, milloin lainan ensimmäinen eräpäivä on. Sinulle siis annetaan mahdollisimman paljon tietoa etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule myöhemmin. Lainasumman ja takaisinmaksuajan valitsemisen jälkeen on vuorossa itse hakemuksen täyttäminen.

Hakemuksessa kysytään henkilötietojesi lisäksi muun muassa hieman palkasta ja tuloista. Lisäksi Ege.fi saattaa pyytää nähtäväkseen maksimissaan kolmen kuukauden ajalta tiliotteesi ja palkkakuittisi. Näin sen takia, jotta se voi myöntää lainaa vastuullisesti ja siten, että lainanhakijalla on edellytykset maksaa se takaisin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen se menee käsiteltäväksi lainanmyöntäjälle. Hyväksymisen jälkeen laina siirretään tilillesi saman päivän aikana. Pankista riippuen laina on käytettävissäsi viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Hinnasto ja asiakaspalvelu

Lainanhaku saattaa olla ajoittain hankalaa, ja siksi olisi hyvä, että asiakaspalvelu olisi auttamassa. Onneksi Ege.fi:llä on tajuttu tämä, ja se tarjoaa asiakaspalvelua maanantaista perjantaihin kello 9–17 välisenä aikana. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilla olevan infolomakkeen välityksellä. Puhelu on maksullinen. Sivustolla on myös UKK-osio, josta omaa kysymystään on hyvä käydä etsimässä ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun. Monesti vastauksen voi löytää jo sieltä.

Verkkosivuillaan Ege.fi esittelee oman palveluhinnastonsa kattavasti. Hinnastosta voi käydä katsomassa, paljonko erilaisia palvelumaksuja veloitetaan tietyn lainasumman kohdalla, paljonko todellinen vuosikorko on, sekä sen, paljonko laina kokonaisuudessaan tulee maksamaan. Ominaisuus on hyvä ja tarpeellinen, sillä liian monen rahoituslaitoksen hinnasto on etsimisen takana. Hinnastoa sekä todellisen vuosikoron määrää on hyvä tarkastella ennen lainapäätöksen tekemistä. On myös hyvä miettiä tarkasti, paljonko lainaa käyttöönsä todella tarvitsee.

Kenelle Ege.fi sopii?

Lainaa Ege.fi:n kautta voi hakea 20–70-vuotiaat, puhtaat luottotiedot omaavat henkilöt. Henkilön tulisi olla myös palkkasuhteessa ja tienata siten, että lainan takaisinmaksaminen onnistuu. Koska lainaa on mahdollista saada ainoastaan 2 800 euroon saakka, on luonnollisestikin selvää, että suurempaa lainaa tarvitsevat joutuvat etsimään sitä muualta. Lainanhakijoille, joiden kiikarissa on pienempi lainasumma, on Ege.fi oiva vaihtoehto. Kaikki lainan kulut on esitelty hyvin, hakemuksen täyttäminen on helppoa ja rahat siirretään nopeasti tilille.