Bank Norwegian – yksinkertaisen monipuolinen ratkaisu

banknorwegianreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
-
Puhelinnumero:
07532 66 200

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
banknorwegian
banknorwegian
Korko
29.97%
Ikäraja
23 vuotta
Laina-aika
3 - 36 kk
Summat
50 - 4000 €

Sisällysluettelo

Mitä Bank Norwegian tarjoaa?

Bank Norwegian tarjoaa monipuolisia mutta yksinkertaisia rahoitusratkaisuja. Vakuudetonta lainaa saa 60 000 euroon asti takaisinmaksuajan ollessa jopa 15 vuotta. Luottokorttia hankkiessa ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kuluista, kuten vuosimaksusta, käteisnostoista tai ostoksien kuluista. Bank Norwegian ei laskuta yllämainituista. Lainojen yhdistäminen on tänä päivänä äärimmäisen hyvä palvelu, jota myös Bank Norwegian tarjoaa. Moni ajautuu ikävään kierteeseen erinäisten vippien tai joustoluottojen kanssa, Bank Norwegianin lainanyhdistämispalvelu takaa asiakkaansa velanlyhennyksen sovitulla summalla yhteen paikkaan.

Bank Norwegianin ollessa digitaalinen pankki, on selvää, että myös pankin nettisivut ovat huolellisesti ja selvästi laadittu. Sivuilta löytää helposti etsimänsä tiedon ja puhelimella saa mukavasti yhteyden asiakaspalveluun tarvittaessa. Lainoja tutkiessa selviää myös, että jopa 60 000 euron laina on haettavissa vain älypuhelimen avustuksella. Ajatus lainanhaun helppoudesta on lähestulkoon hykerryttävä. Bank Norwegian kykenee tarjoamaan hyvänkokoisia ja elämässä auttavia lainoja ilman pankissa käytävää virallista keskustelua.

Kenelle Bank Norwegian sopii?

Norwegian Bank sopii varmasti kaikille, jotka hakevat toimivaa ja suoraviivaista rahoitusta hankkeilleen. Etupäässä palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka nauttivat helposta ja selkeästä palvelusta. Bank Norwegianin sivuilla on asiakkaalle omat sivut, joihin kirjautumalla tämä voi tutkia omaa lainasaldoaan, lainaansa tai sopia esimerkiksi maksujärjestelyistä. On miellyttävää, että kaiken palvelun, jota asiakas tarvitsee, löytää muutaman klikkauksen takaa. Lisäksi pankki kulkee tarvittaessa taskussa puhelimessa mukana mobiilipalveluna.

Bank Norwegian mainostaa itseään sivuillaan seuraavilla sanoilla: "pikavippiä heti tilille." Tämä väite saattaa aluksi kuulostaa pahaa enteilevältä. Moni saattaa luoda mielleyhtymän pikavippifirmoihin, joissa 100 euron lainasta maksetaan korkoa pahimmillaan toiset 100 euroa lisää. Tästä ei kuitenkaan onneksi ole Bank Norwegianin kohdalla kyse. Yksityislainaa voi hakea 1 000 – 60 000 euroa. Korko on henkilökohtainen vaihdellen välillä 6,99–21,99 %, ja ehdot päätetään luottokartoituksen tapahduttua.

Lainaa, mitä muuta?

Bank Norwegianin palveluihin kuuluvat lainantarjoamisen lisäksi luottokortti sekä säästötili. Luottokortin hakuprosessi on suoraan sanoen yhtä vaivatonta kuin muukin asiointi Bank Norwegianilla. Luottokortille tarjotaan jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Vuosimaksusta, kortin mahdollisesta uusimisesta tai e-laskuista ei tarvitse maksaa euroakaan. Tavaraostoista Suomessa tai ulkomailla ei myöskään tule ylimääräisiä kuluja. Kortille saa luottoa 10 000 euroon asti. Bank Norwegianin luottokortilla saa myös etuja Cash Points -pisteinä, joita kertyy ostoista ja Norwegianin lennoista.

Säästötili tulee ennen pitkää ajankohtaiseksi aikuistuvan henkilön elämässä. Haaveiden kasvaessa esimerkiksi omasta autosta, asunnosta tai kylpyhuoneen remontista on hyvä harkita säästötiliä. Moni vertailee pankkien tarjoamia säästötilejä keskenään ja etsii tuottoisinta. Netin haku- ja vertailusivuista voi huomata Bank Norwegianin suosion säästötilin perustamiseen. Bank Norwegian tarjoaa 0,75 %:n korkoa 200 000 euroon asti. Nostorajoituksia tai minimitalletuksia ei ole. Tyytyväisten asiakkaiden kertomuksista ja kokemuksista voi päätellä Bank Norwegianin olevan oikeutetusti vertailuissa korkealla.

Vastuuntuntoista ja luottamusta herättävää palvelua

Bank Norwegianin voisi todeta tehneen lainanottamisesta miellyttävän helppoa ja mutkatonta. Jos henkilö pohtii omia lainansaantimahdollisuuksiaan, netissä täytettävä nopea kartoitus on todella yksinkertaista tehdä, eikä se sido mihinkään. Bank Norwegian on myös vastuullinen lainanantaja. Vaikka hakuprosessi on nopea, hakijan luottokelpoisuus, ikä sekä maksukyky varmistetaan hakijan ylivelkaantumisen estämiseksi. Tarjonta ja palvelut ovat riittävän laajat, joten pikaista ja luotettavaa lainapäätöstä etsivälle Bank Norwegian on ehdottomasti nappivalinta.