Vuoden 2020 parhaat paikat lainojen yhdistämiseen

Usean pienen ja korkeakorkoisen lainan ottaminen samaan aikaan ei ole suositeltavaa. Joskus näin kuitenkin pääsee käymään, ja silloin voi olla viisainta yhdistää ne. Säästät rahaa lainakustannuksissa sekä helpotat omaa arkeasi, sillä maksettavana on ainoastaan yksi laina. Oma taloudenhallintasi helpottuu, eikä useat maksamattomat lainat enää paina jatkuvasti mielessä. Miten ja missä lainat kannattaa sitten yhdistää? Esittelemme tässä tekstissä vuoden 2019 parhaat rahoituslaitokset lainojen yhdistämiseen sekä annamme tietoa sen tekemisestä.
omalaina
omalaina
Korko
4.19%
Ikäraja
18 vuotta
Laina-aika
12 - 240 kk
Summat
100 - 60000 €
rahalaitos
rahalaitos
Korko
4.59%
Ikäraja
20 vuotta
Laina-aika
12 - 216 kk
Summat
500 - 70000 €
lendo
lendo
Korko
4.99%
Ikäraja
20 vuotta
Laina-aika
3 - 120 kk
Summat
50 - 50000 €
zmarta
zmarta
Korko
5.12%
Ikäraja
18 vuotta
Laina-aika
12 - 240 kk
Summat
1000 - 60000 €
etua
etua
Korko
10%
Ikäraja
18 vuotta
Laina-aika
12 - 216 kk
Summat
500 - 50000 €

Sisällysluettelo

Tietoa lainojen yhdistämisestä

Terminä lainojen yhdistäminen, voi kuulostaa vaikealta ja siihen ryhtyminen vaivalloiselta. Sitä se ei kuitenkaan ole, vaan sen tekeminen käy hyvinkin sukkelasti. Kysymys ei myöskään ole virallisen maksujärjestelyn tekeminen. Puhtaat luottotiedot ovat monesti edellytys järjestelylainan saamiseksi. Mikäli luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä, on kyseisen lainan hakeminen kuitenkin mahdollista Takuusäätiön kautta. Ennen kaikkea lainojen yhdistämisellä koitetaan helpottaa asiakkaan elämää ja ennaltaehkäistä ongelmien syntyä. Myös lainakustannuksissa säästäminen on oma etunsa.

Lainojen yhdistämiseen tarkoitetun lainan hakeminen on helppoa. Yksinkertaistettuna haet uutta lainaa, jolla maksat kaikki vanhat korkeakorkoiset lainasi pois. Tarjolla on runsaasti sitä myöntäviä rahoituslaitoksia ja kyseistä lainaa voi hakea myös perinteisestä pankista. Lainahakemuksen voi täyttää helposti verkossa lainantarjoajan sivuilla ja yleensä lainapäätöksen saa vielä saman päivän aikana. Uudelle yhdistelmälainalle on mahdollista saada kilpailukykyinen korko, sillä siinä asiakkaan kokonaislainamäärä kasvaa ainoastaan hyvin vähän tai ei ollenkaan.

Resurs Bank ja Bigbank

Kuten alussa lupasimme, seuraavaksi esittelemme vuoden 2019 parhaita lainapaikkoja, joihin kannattaa tutustua, mikäli lainojen yhdistäminen on mielessäsi. Ensimmäisenä käsittelyyn otetaan Resurs Bank, joka on pohjoismainen toimintansa vuonna 1977 aloittanut rahoituslaitos. Suomessa se on toiminut vuodesta 2002 saakka. Resurs Bankin kautta sinun on mahdollista saada lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainaa 30 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa tarjotaan pisimmillään 12 vuotta. Resurs Bankin lainojen korko on vähintään 9,64 %.

Siirrytään eteenpäin. Bigbank tarjoaa 20 000 euroa lainaa yksin hakevalle. Yhdessä puolison kanssa on mahdollista saada 50 000 euron laina. Bigbank tarjoaa lainoilleen yhtä markkinoiden matalinta korkoa, alkaen 4,68 %. Korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja yhdessä kumppanin kanssa on mahdollista saada matalampi korko, kuin yksin haettaessa. Varsinaista yhdistämispalvelua Bigbank ei tosin tarjoa, mutta uudella lainalla on voit maksaa pois kaikki aiemmat velat.

Monobank ja Bank Norwegian

Kolmas esittelemämme rahoituslaitos on nimeltään Monobank ja se on perustettu Norjassa vuoden 2015 lopussa. Monobankin tarjoaa lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainaa ilman vakuuksia 50 000 euroon saakka. Lainalle Monobank tarjoaa maksuaikaa pisimmillään maksuaikaa 15 vuotta. Lainan korko on henkilökohtainen ja se perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen sekä haluttuun luoton määrään. Nimelliskoron määrä on 7,68 - 19,86 % välillä. Tilin avausmaksu on maksimissaan 95 euroa ja myös sen määrä riippuu lainan määrästä.

Viimeinen esittelemämme rahoituslaitos on ehkä hieman yllättäen Bank Norwegian. Vaikka Bank Norwegian on enemmän tunnettu edullisesta luottokortista ja kulutusluotosta, tarjoaa se myös lainaa lainojen yhdistämistä varten. Bank Norwegian on myös vertailun ainoa rahoituslaitos, josta lainaa voi saada 60 000 euroa. 15 vuoden takaisinmaksuaika ja suhteellisen edullinen korko tekevät Bank Norwegianista varteenotettavan vaihtoehdon lainojen yhdistämiseksi. Korko määräytyy myös tällä kertaa hakijan mukaan ja se vaihtelee välillä 6,99 % - 21,99 %.

Vakuuksilla edullisempaa lainaa

Kaikki esittelemämme lainapaikat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa lainapäätöksen tekemistä ja antaa yhä useammalle mahdollisuuden hakea lainaa. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että kun hakee lainaa vakuuksien kanssa tai jos sille on takaaja, on mahdollista saada edullisempi laina perinteisestä pankista. Mikäli olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, käänny oman pankkisi puoleen tai selaa muita Suomessa toimivien pankkien lainatarjontaa. Usein näitäkin lainoja voi hakea verkossa.